Cult=us=Club=gelukkigfeest - CULT=US

Gelukkig Feest

Het is alweer tijd voor de 3e samenwerking tussen Shubie’s Kitchen en Cult=us. Dit keer luiden we samen het nieuwe jaar in met een “Gelukkig Feest”!

We vieren alle gelukkige nieuwjaar eettradities van over de hele wereld! Welk eten brengt je 100% gegarandeerd geluk in het nieuwe jaar (vis, varkensvlees, bonen en groenten – ja, sowieso!), en welk eten is beslist ongelukkig (kip, garnalen en krabben – oh jee!)?

Ons team zorgt ervoor dat je jaar goed begint met een heerlijk, innovatief en ongetwijfeld gelukkig nieuwjaarsfeest!

De voorgerechten komen rond 18.30 uur op tafel en verder bestaat het menu onder andere uit soep, salade, een selectie hoofd- en bijgerechten en een speciaal geluksdessert.

Zondag 12 januari
Cult=us
17.30 uur: Inloop
18.30 uur: Voorgerechten op tafel
22.00 uur: Einde avond
Kosten: €42,50 per persoon exclusief drank —> 4 gangen shared dining/tafel vol!

———————————————————————————————————–

Gelukkig Feest!

Shubie’s Kitchen and Cult=us is teaming up once again to bring in the New Year with a “Gelukkig Feest”!

Celebrating all the lucky New Years food traditions from around the world! Which foods are 100% guaranteed to bring you good fortune in the New Year (fish, pork, beans, and greens – yes, please!), and which foods are decidedly unlucky (chicken, prawns, and crabs – oh my!)?

Our team will get your year started right with a delicious, innovative, and certifiably lucky New Years feast!

Service begins at 18.30u and will include soup, salad, a selection of mains and sides, and a special lucky dessert board.

Sunday January 12
Cult=us
17.30 uur: Walk in
18.30 uur: Starters served
22.00 uur: Wrapping up the evening
Costs: €42,50 per person exclusive of drinks —> 3 courses shared dining/table full!

 

Menu

Gelukkig Feest 

Nieuwjaar Gelukseten van over de hele wereld 

Voorgerechten 

Spruit – kiemvrucht, nieuw leven, nieuw jaar (Nederland)
Norooz spreads – 1001 kruiden, noten, granaatappel en paprika (Perzië)

Tussengerecht

Pasta Fazool – een stevige, veganistische bonensoep met cannellonibonen, orecchiettepasta, gestoofde boerenkool en gerookte groentebouillon (Italiaans-Amerikaans)

Hoofdgerecht 

Gegrilde hele zeebaars geserveerd met Southern-style “Hoppin’ John” – zwartoogboon, rijst met gestoofde boerenkool en huis gerookte spek (Amerika)
Geluks “Red Packets” – veganistische tamales met mais masa en jackfruit chili rojo (Mexico)
Mehari sushi – snijbiet, ronde rijst en hiziki (Japan)
Salade – linzen, andijvie, kool, gegrilde granaatappel melasse dressing (mediterrane) 

Dessert

Dessertplank met boerenjongen oliebollen (Nederland), rugelach koekjes (Polen) en verse mandarijntjes (China)

€42,50 per persoon exclusief drank

————————————————————————————————————————————–

Gelukkig Feest 

NewYear Lucky Food from all over the world 

Starters 

Sprouts – sprouting fruit, new life, new year (Netherlands)
Norooz spreads – 1001 herbs, nuts, pomegranate and pepper Persia)

Intermediate dish

Pasta Faazol – a hearty, vegan bean soup with cannellini beans, orecchiette pasta, braised kale and a smoked vegetable stock (Italian American)

Main course 

Grilled whole seabass served with Southern-style “Hoppin’ John” – black-eyes peas and rice with braised kale and house-smoked bacon (America)
Lucky “Red Packets” – vegan tamales with corn masa and jackfruit chili rojo (Mexico)
Mehari sushi – chard, round rice and hiziki (Japan)
Salad – lenthal, endive, cabbage, toasted pomegranate melasse dressing (Medeterianian) 

Dessert

Dessert board featuring farmer’s boy oliebollen (Netherlands), rugelach cookies (Poland) and fresh mandarins (China)

€42,50 per person exclusive of drinks 



Maandag - Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 00:00
Vrijdag 16:00 - 03:00
Zaterdag 16:00 - 03:00
Zondag 17:30 - 00:00
Close
Close